3 Şehir, Birçok Sinemasever ve Çok Kısa Filmler Festivali
İstanbul, Ankara ve Antalya’da Kısa Film Rüzgarı Esti!   30 ülke, 90 şehirde aynı anda gerçekleşen ve 19 yıllık bir geçmişe sahip olan Çok Kısa Filmler Festivali, ülkemizde 9-18 Haziran tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve Antalya’d..
Kısa Film Rüzgarı Antalya, Ankara ve İstanbul'da aynı anda Esecek!
19 yıllık bir geçmişi olan, 30 ülke ve 90 şehirde eş zamanlı gerçekleşen ve geçen Türkiye’de  ilk Antalya’da yapılan Çok Kısa Filmler Festivali bu yıl kapsamını genişletip İstanbul ve Ankara şehirlerinde de gerçekleşiyor.   Antaly..
Türkiye’nin En İyi Kısaları Antalya Sinema Günleri’nde Yarıştı!
Antalya Sinema Derneği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 28-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 2. Antalya Sinema Günleri sona erdi.   Sinema yazarları Murat Kızılca, Murat Tolga Şen, SİYAD Kısa Film Kurulu üyeleri ..
2. Uluslararası Antalya Sinema Günleri Başlıyor!
Uluslararası Antalya Sinema Günleri Başlıyor! 2. Uluslararası Antalya Sinema Günleri 28-29-30 Nisan tarihlerinde Antalya Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecek. Antalya Sinema Derneği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle d..
“En İyi 10 Animasyon Film” Belli Oldu
“En İyi 10 Animasyon Film” Belli Oldu ‘En İyi 10 Kısa Animasyon Film’; Antalya Sinema Derneği’nin organizasyonu aracılığıyla, festivallerde gösterilmiş veya ödül almış (yapım tarihleri gözetilmeksizin katılımlarına imkan tanınan) elli ye..
'En İyi 10 Animasyon Film' Jüri Önünde
“En İyi 10 Animasyon Film” Jüri Önünde Antalya Sinema Derneği, bir süre önce ‘En İyi 10 Kısa Animasyon Film’i belirlemek üzere bir çalışma başlattığını duyurmuştu. Yapılan çağrı sonrası toplanan filmler şimdi jüri önünde.   Proje, An..
'En iyi 10 kısa animasyon' aranıyor
'En iyi 10 kısa animasyon' aranıyor   Antalya Sinema Derneği geçtiğimiz yıl tamamladığı ‘En İyi 10 Kısa Film’ projesinin ardından, bu kez ‘En İyi 10 Animasyon Film’i saptamak üzere, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirl..
Uluslararası Çok Kısa Filmler Festivali Antalya’da!
30 ülke ve 83 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen Tres Court Türkiye’de ilk kez Antalya’da seyirci ile buluşacak. Festivalde Türkiye’den film ve seçkilere de yer verilecek Öteki Sinema’nın ve Üniversite FM 91.3'ün medya sponsorluğunu üs..
Uluslararası Antalya Sinema Günleri Seyircisiyle Buluştu
Antalya Sinema Derneği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 1.Uluslararası Antalya Sinema Günleri 23-26 Şubat 2016 tarihlerinde Antalya Kültür Merkezi / Perge Salonu ana mekanında seyircisiyle buluştu. Dört gün süren..
“En İyi 10 Kısa Film” Belli Oldu