“En İyi 10 Animasyon Film” Belli Oldu
“En İyi 10 Animasyon Film” Belli Oldu ‘En İyi 10 Kısa Animasyon Film’; Antalya Sinema Derneği’nin organizasyonu aracılığıyla, festivallerde gösterilmiş veya ödül almış (yapım tarihleri gözetilmeksizin katılımlarına imkan tanınan) elli ye..
'En İyi 10 Animasyon Film' Jüri Önünde
“En İyi 10 Animasyon Film” Jüri Önünde Antalya Sinema Derneği, bir süre önce ‘En İyi 10 Kısa Animasyon Film’i belirlemek üzere bir çalışma başlattığını duyurmuştu. Yapılan çağrı sonrası toplanan filmler şimdi jüri önünde.   Proje, An..
'En iyi 10 kısa animasyon' aranıyor
'En iyi 10 kısa animasyon' aranıyor   Antalya Sinema Derneği geçtiğimiz yıl tamamladığı ‘En İyi 10 Kısa Film’ projesinin ardından, bu kez ‘En İyi 10 Animasyon Film’i saptamak üzere, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirl..
Uluslararası Çok Kısa Filmler Festivali Antalya’da!
30 ülke ve 83 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen Tres Court Türkiye’de ilk kez Antalya’da seyirci ile buluşacak. Festivalde Türkiye’den film ve seçkilere de yer verilecek Öteki Sinema’nın ve Üniversite FM 91.3'ün medya sponsorluğunu üs..
Uluslararası Antalya Sinema Günleri Seyircisiyle Buluştu
Antalya Sinema Derneği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 1.Uluslararası Antalya Sinema Günleri 23-26 Şubat 2016 tarihlerinde Antalya Kültür Merkezi / Perge Salonu ana mekanında seyircisiyle buluştu. Dört gün süren..
“En İyi 10 Kısa Film” Belli Oldu
“En İyi 10 Kısa Film” Belli Oldu Antalya Sinema Derneği’nin, son on yılda Türkiye’deki önemli festivallerden birincilik ödülü almış Kurmaca türündeki kısa filmleri geniş bir jüri aracılığıyla değerlendirmeye aldığı çalışma “En İyi 10 Kıs..
Seminer ve Workshop: Dijital Sinema Kameraları
Antalya Sinema Derneği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi desteğiyle Oktostore’un üç gün boyunca A.Ü Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştireceği seminer ve atölyelerin programı ş..
“En İyi 10 Kısa Film” Jüri Önünde
“En İyi 10 Kısa Film” Jüri Önünde Antalya Sinema Derneği son on yılda Türkiye’deki önemli festivallerden birincilik ödülü almış Kurmaca türündeki kısa filmlerin, geniş bir jüri aracılığıyla değerlendirmeye alınacağı bir çalışma başlatmış..
Antalya Sinema Derneği “En İyi On Kısa Filmi” Arıyor!
Antalya Sinema Derneği Kurmaca türünde son on yılda Türkiye'deki önemli festivallerden birincilik ödülü almış kısa filmlerin, geniş bir jüri aracılığıyla değerlendirmeye alınacağı bir çalışma başlattı. Çalışmanın sonunda "Son On Yılın En İy..