Uluslararası Antalya Sinema Günleri Seyircisiyle Buluştu
Antalya Sinema Derneği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 1.Uluslararası Antalya Sinema Günleri 23-26 Şubat 2016 tarihlerinde Antalya Kültür Merkezi / Perge Salonu ana mekanında seyircisiyle buluştu. Dört gün süren..
“En İyi 10 Kısa Film” Belli Oldu
“En İyi 10 Kısa Film” Belli Oldu Antalya Sinema Derneği’nin, son on yılda Türkiye’deki önemli festivallerden birincilik ödülü almış Kurmaca türündeki kısa filmleri geniş bir jüri aracılığıyla değerlendirmeye aldığı çalışma “En İyi 10 Kıs..
Seminer ve Workshop: Dijital Sinema Kameraları
Antalya Sinema Derneği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi desteğiyle Oktostore’un üç gün boyunca A.Ü Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştireceği seminer ve atölyelerin programı ş..
“En İyi 10 Kısa Film” Jüri Önünde
“En İyi 10 Kısa Film” Jüri Önünde Antalya Sinema Derneği son on yılda Türkiye’deki önemli festivallerden birincilik ödülü almış Kurmaca türündeki kısa filmlerin, geniş bir jüri aracılığıyla değerlendirmeye alınacağı bir çalışma başlatmış..
Antalya Sinema Derneği “En İyi On Kısa Filmi” Arıyor!
Antalya Sinema Derneği Kurmaca türünde son on yılda Türkiye'deki önemli festivallerden birincilik ödülü almış kısa filmlerin, geniş bir jüri aracılığıyla değerlendirmeye alınacağı bir çalışma başlattı. Çalışmanın sonunda "Son On Yılın En İy..